Muutama idea, jotka voit helposti toteuttaa kotona!

Lasten kanssa on mukava puuhailla pieniä pääsiäiskoristeita kotiin. Nämä suloiset ideat toteutat helposti edullisesti, kaapista löytyvillä materiaaleilla. Kananmunat on maalattu ensin vesiväreillä ja tekstit painettu leimasimilla. Helmet & rautalanka pujotettiin kuivumisen jälkeen. Ripusta koivun tai omenapuunoksiin roikkumaan.

Lasten maalaamat kananmunat on laitettu mustikanvarpukranssiin ja vanhaan vaakaan. Voit tehdä asetelman toki myös vaikkapa vanhaan kakkuvuokaan tai kippoon.

o

Nyt on aika kylvää rairuoho, miksei kylväisi muutaman rairuohon myös kananmunan kuoreen. Suloinen asetelma on tehty kananmunankennoon liimaamalla tulostettuja kuvia. Älä jätä tuikkua palamaan vahtimatta asetelmaan.

Mukavia askarteluhetkiä! Pieniä ideoita kotiin ja pääsiäiseksi löytää myös instagramista, klik.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla