
Kaupallinen yhteistyö Crème Bonjour
Vaihto-oppilasvuotena Ruotsissa löysin minikrustadit monesta seisovasta pöydästä ja sen jälkeen niitä on tehty kotonakin erilaisin täyttein. Nämä pienet herkut sopivat erinomaisesti arjen herkkuhetkiin, mutta toimivat myös juhlissa alkupaloina.
Sain Crème Bonjourilta kokeiltavaksi kahta uutta makua; Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuusto ja Oliivi & Yrtit -tuorejuusto. Halusin kokeilla näitä minikrustadeiden täytteenä. Näissä tuorejuustoissa on niin paljon makua, että mausteita ei tarvinnut lisätä ollenkaan. Minikrustadit tekee entistäkin nopeammin käyttämällä näitä maustettuja tuorejuustoja. Osa meidän perheestä on kasvissyöjiä, joten olen tottunut tekemään aina kasvisversion myös tarjottavista herkuista. Välimerentäyte maistuikin erinomaiselta ja jää varmasti meidän vakioreseptiksi.
Kummatkin täytteet tekee helposti. Krustadit kannattaa kuitenkin täyttää vasta juuri ennen tarjoamista, jotta ne säilyvät hyvinä mahdollisimman pitkään. Lopuksi krustadit voi koristella tuorein yrtein.
välimerentäyte
- aurinkokuivattuja tomaatteja
- 100 g oliiveja
- 1 valkosipulinkynsi
- 100 g fetajuustoa
- 200 g Crème Bonjour oliivi & yrtit -tuorejuusto
- 1 dl persiljaa
Huuhtele oliivit, jotta liika suola lähtee pois. Pilko fetajuusto, oliivit ja persilja kulhossa esim, saksilla leikellen. Purista valkosipulinkynsi.Yhdistä täytteen kaikki aineet keskenään tahnaksi ja jaa krustadeille. Koristele oliiviviipaleella ja persiljalla.
kinkkutäyte
- 75 g palvikinkkua
- 200 g Crème Bonjour pekoni & sipuli -tuorejuusto
- 1 dl persiljaa
Hienonna kinkkutäyte ja yhdistä Creme Bonjour pekoni & sipuli sekä persilja. Täytä Krustadit ja koristele lopuksi persiljalla.
Lue lisää reseptejä täältä.