Tämä projekti on kypsynyt pikkuhiljaa. Vanhemmiltani saatu vanhan mäntykaapin maalasin valkoiseksi jo muutama vuosi sitten. Lapset kaipasivat barbeille isompaa taloa, sillä huonekaluja ja tavaroita on kertynyt vuosien varrella. Osa huonekaluista on löytynyt kirpparilta, osa maileg-pupujen huonekaluja ja osa omia vanhoja. Lapset ihastuivat isoon taloon kovasti ja se on ollut leikeissä päivittäin. Tuota barbie -tavaraa ja vaatetta on kertynyt vuosien saatossa paljon ja kaapin kaksi alalaatikkoa toimii tavaroiden säilytykseen.

Haluttiin pitää barbietalon huoneet mahdollisimman valkoisina ja muunneltavina, eikä lähdetty tapetoimaan seiniä tai lattioita. Muutaman väliseinän tein paksummasta valkoisesta pahvista, jotta seiniä voi halutessaan myös siirtää. Matot leikattiin huopapaloista. Söpöt pattereilla toimivat pallovalot löysin Motonetista ja Lidlistä. Tämä projekti oli hauska toteuttaa ja kaapista tuli tosi kiva.

Katso ohje Fimo- massasta tehtäviin leikkiherkkuihin.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla