Parasta on onnistumisen ilo lapsen silmillä. Kun saa askarrella oman mielen mukaan. Viisivuotias innostui hurjan paljon tästä pääsiäisaskartelusta ja teki monta pientä pupua kotia koristamaan. Askarrellessa vierähti monta tuntia ja suloinen puheensorina kävi työskentelyn lomassa. Tässä yksi idea pääsiäisaskarteluun pienten lasten kanssa. 

Askartelut jatkuvat ja seuraavaksi olisi tarkoitus koristella ensi viikonlopuksi virpomisvitsat. Tänä vuonna vitsoihin tehdään paperista perhosia. Ohjeet niihin löydät täältä. Mukavaa viikonloppua jokaiselle! 

Kommentit (1)

jozzu

Hei!

Pysyykö nuo pupun korvat ihan tavallisella liimalla kiinni tuossa lusikassa hyvin vai millä te ne kiinnititte? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram