Pikkuinen irtiotto Helsingin saaristossa lasten kanssa..

Tämä päivä on hurahtanut kuin siivillä merellä ja Helsingin saaristossa seikkaillen.  Saatiin kutsu Visit Helsingiltä tulla katsastamaan muutama lapsiperhekohde ja lähdimme ilomielin mukaan. Tytölle Helsinki on ihan uusi tuttavuus ja varsinkin saaristo tällaisena kesäviikonloppuna upea matkakohde.


Aamulla lähdimme reissuun kauppatorilta muutaman muun bloggarin lapsineen kanssa. Lautalla pääsimme tutustumaan Lonna-saareen, joka avuautui tänä kesänä ensimmäistä kertaa kaupunkilaisille. Pikkuinen Lonna-saari sijaitsee kauppatorin ja suomenlinnan välimaastossa. Aivan idyllinen pieni saari on mitä mainioin kesäkohde lasten kanssa. Ravintolassa voit herkutella ja ostaa vaikkapa Piknik- korin 17eurolla mukaan tai tehdä kaarnaveneet lasten kanssa ja kokeilla kuinka ne uivat.


Lonnasta jatkoimme reissua Suomenlinnaan. Siellä pääsimme seikkailemaan jännittävillle tunneleille. Suomenlinnassa pääsimme lasten seikkailukierrokselle vanhan linnoituksen valoisille valleille ja hämyisiin bastioneihin selvittämään miekan arvoitusta. Mukana hämyisillä tunneleilla meillä oli taskulamput. Suomenlinnassa kävimme syömässä ravintola Cafe Chapmanissa.


Iltapäivällä kävimme myös kauniin kanavareitti-vesikiertoajelun saaristossa. Risteilyllä pääsi katsomaan Helsinkiä aivan uusin silmin ja ihailemaan mereltä päin. Meriltä avautui monta historiallista helmeä; Suomenlinna, Korkeasaaren eläintarha, jäämurtajat ja Degerön kanava. Risteilyllä saimme kuulla Helsingin  historiasta. Laivassa oli myös kahvila; josta sai ostaa pientä purtavaa ja virvokkeita.


Kanavaristeilyn jälkeen pääsimme Scandic Grand Marina hotelliin. Koko päivä on ollut täynnä ikimuistoisia seikkailuita yhdessä tytön kanssa ja voin vannoa, että näihin maisemiin palaamme vielä! Huomenna kuitenkin reissu vielä jatkuu, palaan taas pian takaisin..

Halauksin, Anni

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla