Kaupallinen yhteistyö- Teekanne

Kiitos kaikille Teekanne -kisaan osallistuneelle. Vastauksia tuli paljon ja laidasta laitaan. Voittajan vastaus kuului näin; "Omat lempparit on maustetut vihreät tee. Mansikka vihreätee on paras". Onnea Julia. 

Meilläkin on monia teesuosikkeja ja yksi suosikkini teelaaduista on Rooibos -vanilla. Imetyksen takia en viitsi juoda montaa kofeiinia sisältävää teekuppia päivässä. Rooibos -teen sanotaan myös olevan kaikista "terveellisin", eikä siitä tule yhtään kitkerän makuista, vaikka pussi likoaisi liian kauan vedessä. Vanilja -aromi antaa mielestäni tähän teehen hyvän maun.

Itsetehdyn kuusenkerkkäsiirapin kanssa Rooibos- tee on hyvä korvike kahville. Teen väri ja aromi tuo kesän mielelle. Kuusenkerkkäsiirappia olen tehnyt joka kevät silloin, kun kuusenkerkät ovat parhaimmillaan. Talvella ja varsinkin flunssakauden aikaan sitä on kiitollinen, että on jaksanut nähdä hieman vaivaa kuusenkerkkäsiirapin eteen. Keräämisen jälkeen kuusenkerkkäsiirappi on kuitenkin aika vaivaton tehdä. Ihana lahja Jouluna näiden kylpypommien lisäksi olisi varmasti myös itsetehty kuusenkerkkäsiirappi ja paketillinen ihanan makuista teetä. 

Kuusenkerkkäiirappi toimii täydellisesti hunajan korvikkeena. Kuusenkerkistä irtoaa teehen terveellisiä ainesosia ja hurmaava metsän maku. Teetä maistellessa voi muistella keväistä kerkkienkeräysretkeä metsään. Toivottavasti ensi keväänä ehdin tehdä monta pulloa kuusenkerkkäsiirappia talven varalle. Katso ohje kuusenkerkkäsiirappiin ja Chai -teestä valmistettuihin kylpypommeihin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla