Lapset ovat luovia ja keksivät uusia ideoita. Kunhan antaa oikeita välineitä ja auttaa alkuun.

Aina ei tarvitse marssia ensimmäiseksi kauppaan ostamaan uutta tavaraa, vaan ensin kannattaa miettiä mitä kaapeista jo löytyy. Tuntuu, että kaapit tursuaa ylimääräistä tavaraa ja paljon myös hyvää askartelutavaraa menee ihan suotta hukkaan. Lapset ovat luovia ja tämäkin "ponikioski" syntyi oman tyttöni ideasta; "Äiti tehdäänkö kioski maitotölkistä?"

Ja näissä askareissa tärkeintä on se tekemisen ilo ja meininki. Että saa leikellä, liimailla ja puuhata juuri sellaista kun haluaa. Maitotölkki päälystettiin vanhalla pakettipaperilla. Katto syntyi vanhasta paperinpaloista leikkelemällä. Kuvioteipit viimeistelivät vielä jätskikioskin ilmeen! Tähän rahaa meni 0e ja leikit saivat taas uutta intoa!

Minulta kysytään usein ideoita lasten kanssa askarteluun ja puuhailuun ja tässä muutama vinkki. Pienen lapsenkin voi antaa helposti leikata Fiskarsin kuviosaksilla, koska niissä on tylppä pää. Myös kuvioleikkurit on olleet suuressa suosiossa jo ihan pienestä pitäen. Kuvioleikkureilla pystyy painamaan kivoja kuvioita ihan pienikin lapsi.

Äitienpäiväkortit tehtiin myös vanhoista papereista, kuvioteippejä ja liimaa apuna käyttäen. Tyttö sai ihan vapaat kädet ja jaksoi leikellä ja askarrella pitkään näiden parissa.

Ihanaa äitienpäiväviikonloppua jokaiselle, itselläni tämä viikonloppu herättelee valtavan paljon muistoja lapsettomuuden kivuista ja surusta. Muiston siitä, kuinka tämäkin hetki oli vain pelkkä kaukainen haave, josta ei ollut mitään varmuutta. Aiheesta kirjoittelin viime vuonna tänne- klik.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla