
Kinuski, suklaa ja kinder kuuluu omiin suosikkimakuihin. Tämä kakku on nopea ja helppo valmistaa pääsiäisenä vaikka mökkiolosuhteissa, sillä kakkuun ei tarvita uunia. Kakkuun ei myöskään ole käytetty liivatetta.
Kinderjuustokakku
Pohja
- 200 g digestive keksejä
- 1 tl kanelia
- 70 g voita
Täyte
- 2 dl kerma
- 2 dl turkkilainen jogurtti
- 6 dl Valio kinuski tuorejuusto
- 200 g valkosuklaata
- 0,5 dl sokeria
- 1 kpl Kinder-muna
Koristelu
- 3 kpl Kinder-muna
- suklaamunia tai patukoita
- valmista kinuskikastiketta
Murskaa keksit. Sulata voi ja sekoita keksien joukkoon. Lisää kaneli. Painele täyte 20 cm irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon kinuskituorejuusto ja jogurtti. Sulata suklaalevy vesihauteessa ja sekoita varovasti seokseen. Lisää sokeri, sekä murskattu Kinder ja tarkista täytteen makeus. Lisää sokeria halutessasi. Kaada täyte pohjan päälle. Koristele kakku valmiilla kinuskikastikkeella, suklaamunilla ja suklaamurskalla. Anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti.
Katso myös resepti pupu-kakkuun ja porkkanakakku-muffineihin. Ihanaa pääsiäisviikkoa.