Kinuski, suklaa ja kinder kuuluu omiin suosikkimakuihin. Tämä kakku on nopea ja helppo valmistaa pääsiäisenä vaikka mökkiolosuhteissa, sillä kakkuun ei tarvita uunia. Kakkuun ei myöskään ole käytetty liivatetta.

Kinderjuustokakku
Pohja

  • 200 g digestive keksejä
  • 1 tl kanelia
  • 70 g voita

Täyte

  • 2 dl kerma
  • 2 dl turkkilainen jogurtti
  • 6 dl Valio kinuski tuorejuusto
  • 200 g valkosuklaata
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 kpl Kinder-muna

Koristelu

  • 3 kpl Kinder-muna
  • suklaamunia tai patukoita
  • valmista kinuskikastiketta

Murskaa keksit. Sulata voi ja sekoita keksien joukkoon. Lisää kaneli. Painele täyte 20 cm irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon kinuskituorejuusto ja jogurtti. Sulata suklaalevy vesihauteessa ja sekoita varovasti seokseen. Lisää sokeri, sekä murskattu Kinder ja tarkista täytteen makeus. Lisää sokeria halutessasi. Kaada täyte pohjan päälle. Koristele kakku valmiilla kinuskikastikkeella, suklaamunilla ja suklaamurskalla. Anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti.

Katso myös resepti pupu-kakkuun ja porkkanakakku-muffineihin. Ihanaa pääsiäisviikkoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012