Lapset tykkää kovasi pääsiäisaskartelusta ja tämä askartelu on ollut sellainen, jonka viisivuotiaskin osaa tehdä. Hyödyntää askartelussa voi vanhat langanpätkät ja muottina voi käyttää pahvista leikattuja kiekkoja.

Leikkaa pahvista 2 x pyöreää rinkulaa (näiden halkaisija n 7-10 cm). Leikkaa ympyröiden keskelle reijät n 2 cm. Laita pahvikiekot päällekkäin ja kieputa niiden ympärille lankaa. Jatka, kunnes lankaa ei enää kunnolla mahdu kieputettavaksi. Laikkaa langat pahvien reunojen välistä ja solmi tiukasti langalla pahvikiekkojen välistä kiinni. Irrota pahvikiekot ja leikkele pallosta ylipitkät langanpätkät. 

Pom pom -palloista erilaisia ohjeita oli myös Kodin Kuvalehden 18.2.2016 ilmestyneessä numerossa. Jos palloja innostuu pyörittelemään enemmän, miksei askartelisi suloisen pehmusteen jakkaraan tai koristeet tyynyjen kulmaan. Kiitos lasten, näitä palloja alkaa olla jo monta ja pääsiäisen jälkeen nämä tiputkin hyödynnetään tyynyihin. 

Askartelun iloa. Lisää ideoita pääsiäisaskarteluihin löydät täältä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla