Pakkasen innoittamana on tehty ulos erilaisia jääkoristeita. Leikkokukkien kukinnot tai pelkät terälehdet, marjat, kävyt tai puunoksat tulevat kauniisti esiin jään läpi. Nuupahtanut tulppaanikimppukin saa jatkoaikaa jääkranssin sisällä. Kun ripustat jääkranssin ikkunan ulkopuolelle, voit ihailla sen loistoa joka päivä.

(Ohje: KK 3/2019)

Tee näin: Teippaa neilikan kukintoja, pieniä oksia tai muita kevyitä koristeita kirkkaalla teipillä pyöreän uunivuoan tai kakkuvuoan pohjalle. Teipin ansiosta kukat eivät nouse veden pintaan. Aseta vuoan pohjalle pystyyn muovipullo, joka on täytetty kivillä, jotta se pysyy paikallaan. Kaada vuokaan lämmintä vettä, sillä se jäätyy läpinäkyväksi.

Aseta vuoka pakastimeen tai pihalle jäätymään vähintään yön yli. Kun vesi on täysin jäätynyt, voit irrottaa vuoan ja pullon kranssista valelemalla niitä nopeasti lämpimällä vedellä. Mitä kovempi pakkanen ulkona on, sitä kirkkaampi koristeesta tulee.

Katso lisää ohjeita jääkoristeisiin täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla