Vietettiin pitkä viikonloppu Ahvenanmaan maisemissa. Päästiin kokemaan ainutlaatuisen karun kaunis luonto Havsviddenin ympärillä. Aikaisemmin on vierailtu Ahvananmaalla aina kesällä, mutta syksyllä luonto on erityisen upea. Lumoava maisema saa pysähtymään. Valokuvaajalle Havsviddenin maisemat ovat unelma, varsinkin myrskyn jälkeen. Voin kertoa, että valokuvia noista hotellia ympäröivistä kallioista kertyi muistikortille monta. Merituulen pyyhkiessä arkiset huolet pois kasvoilta.

Havsvidden sijaitsee Getan kunnassa, keskellä upeaa kalliomaisemaa, noin puolen tunnin matkan päässä Maarianhaminasta. Paikka tarjoaa hulppeita luksushuvilota ja hotellihuoneita, joista aukeaa kaunis merimaisema. Osassa kalliohuviloita on oma palju, sauna ja poreamme, mutta hotellista löytyy myös hotellivieraille tarkoitettu spa -osasto poreammeineen. Kesällä Havsviddenin rantasaunat ovat aina auki ja hotellin asukkaiden käytettävissä. Havsviddeniin voi saapua myös veneellä ja alueella sijaitsee oma vierasvenesatama. Harvasta hotellista voi heti herätessään nähdä kalliomaiseman ja meren. Kaunis luontokokemus vaikuttaa ihmiseen ja tällaiseen merimaisemaan herätessään sitä ei voi olla olematta onnellinen.

Hotellin päärakennuksessa on ravintola, jossa tarjoillaan aamupala, lounas, iltapäiväkahvit ja illallinen. Ravintolasta aukeaa myös merimaisema Pohjanmerelle. Maistuvan aamupalan jälkeen on hyvä aloittaa uusi päivä ja tutustuminen luontoon. Illallisen herkut ovat kuin pieniä taideteoksia täynnä uusia makuelämyksiä. Mitä muuta sitä voi lomalta toivoa?

Havsvidden on ehdottomasti yksi kauneimmista paikoista, joissa olen eläessäni käynyt. Näille kallioille palataan varmasti vielä uudelleen ja mielellään ajan kanssa. Yhteistyössä- Visit Åland.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla