Pakettiin, pukinkonttiin ja myyjäisiin..

Autoin ystävääni tekemään myyjäisiin näitä saippuoita muutama viikko sitten ja tein samalla itsekin muutaman. Ohjeen käsintehtyihin saippuoihin löydät täältä, klik. Kahvin sijasta käytettiin näissä saippuoissa kookoksen & vanilijantuoksua, kookoshiutaleita ja saippuavärejä. Suklaarasian muoteilla ja silikoonisilla sydänmuoteilla tehtiin nuo päällä olevat pienet sydämet.

Pieniä jouluvalmisteluita on tehty kotona, pakkailtu lahjoja ja paranneltu flunssaa.. Viikonloppuna saadaan jo muutama kovasti odotettu jouluvieras kotiin! Yhdessä vietetty aika, loma ja mukavat ihmiset ympärillä ovatkin ehdottomasti se joulun odotetuin asia! Oikein mukavaa viikonloppua jokaiselle, tulee se joulu istuskelemallakin, ainakin pienelle pojalle! :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla