Tässä eräänä päivänä muistin yhtäkkiä, kuinka mukavaa onkaan neulahuovutus. Kaivoin kaapista pitkän tauon jälkeen huovutusneulan, superlonipalan ja karstattua villaa. Kokeiltiin tyttären kanssa huovuttaa ensin vapaasti ilman muottia. Viisivuotias tuskaili, kun pisteli huovuttaessa vahingossa neulalla sormeen, joten kokeiltiin huovuttaa piparkakkumuottia apuna käyttäen. Pienet sormet pysyi näin turvassa paremmin ja tekeminen oli mukavaa.  Näistä sydämistä sytyikin suloisia pilviheijastimia perhosen ympärille. 

Tarvikkeet: 

  • huovutusneula
  • superlonipala
  • karstattua villaa
  • heijastinkangasta
  • lankaa & neula

Aseta piparkakkumuotti superlonin päälle. Täytä muotti karstatulla villalla. Villa kutistuu huovutuksen aikana. Tikuttele pienellä ranneliikkeellä villaa kiinteäksi. Irrota välillä työ alustasta ja käännä, jottei se juutu superloniin kiinni. Jatka huovuttamista kunnes työ on tarpeeksi tiivis. Leikkaa heijastinkankaasta pieni pilvi ja ompele se kiinni sydämeen. Ompele heijastimen taakse pieni hakaneula.

Neulahuovutus on varsin terapeuttista ja koukuttavaa! Yhtäkkiä sitä huomaa pistelleensä huovutustyötä muutaman tunnin ja höpötellen samalla lasten kanssa niitä näitä. 

Ohjeen pelastajaperhoseen löydät täältä, klik. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla