Suloisia pääjalkaisia ja ihmishahmoja syntyy pienien taiteilijoiden voimasta tällä hetkellä urakalla. Äidit ja mummot osaavat ainakin arvostaa näitä suuria lasten piirtämiä taideteoksia. Halusin ikuistaa piirrustukset ja antaa lasten koristella äitienpäiväkorttien sijasta palapelit.  

Tarvikkeet saatu Sinellistä bloginäkyvyyttä vastaan.

Kokeiltiin ZIG Art and Graphic Twin marker- akvarellitusseja ja maalattiin niillä palapelin pohja. Nämä tussit sopivat myös leimailuun ja värillä voi painaa kuvioita leimasimella- videon löydät täältä.  Toki palapelin voi maalata ja koristella muillakin väreillä ja oman mielen mukaan. Valmiin palapelipohjan löysin Sinellistä. Näiden tekeminen oli lasten mielestä hauskaa ja oma palapeli oli pakko päästä jo kerran kokoamaan. 

Lisää ideoita äitienpäiväkortteihin löydät täältä. 

Kommentit (2)

Yks äiti vaan
3/2 | 

Todella hauska ja uusi ja hauska idea äitien- tai joksikin muuksi kortiksi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla