Kokosin tähän muutaman askarteluidean pääsiäisen päiville. Paperiset perhoset on suloiset koristeet vaikkapa omenapuun oksalla tai virpomisvitsassa. Ne on helppo tehdä vaikkapa lahjapaperista- katso taitteluohjeet täältä. 

Jos pääsiäiskoristeet on hukassa, niin tuumasta toimeen. Tämän pääsiäispupun tekee muutamassa minuutissa ja hyödyntää askartelussa voi eriparisukat. Katso ohjeet täältä. 

Kananmunien koristelu on hauskaa puuhaa lasten mielestä. Kerää leivonnasta jääneet kuoret talteen ja askartele niistä lasten kanssa suloisia pääsiäiskoristeita. Katso lisää täältä. Katso myös ohjeet decoupage-tekniikalla koristeltuihin pääsiäismuniin täältä.

Mitä yhteistä on ilmapallolla, salaattikulholla ja kipsinauhalla? Niiden avulla voit askarrella kevään kauneimman koristeen. Katso ohjeet täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla