Voita itsellesi Hurmaava huvila -kirja..

Tätä kirjaa selaillessa mieli haaveilee jo kesästä! Mitä kaikkea ihanaa sitä voisikaan tehdä ja toteuttaa omalle pihalleen ensi kesänä.. Kuten jo lupasin, nyt vihdoin on arvonnan aika! Sain arvottavaksi Ilona Pietiläisen Hurmaava huvila-kirjan ja nyt joku onnekas sen voi itselleen voittaa!

"Hurmaavassa huvilassa vietetään kiireettömiä kesäpäiviä, herkutellaan mansikkaisilla unelmilla ja rakennetaan kesäisiä ideoita. Puutarhan kukkia hoidetaan rakkaudella ja pihalle rakennetaan pikkurahalla kaunista katsottavaa. Kirjan sivuilla rämmitään mökin rakentamisen askeleita eteenpäin ja vihdoin valmiiksi saadaan pitkäaikainen haave - hurmaava huvila. Kirja pursuaa ideoita kesäkotiin, mökkeihin, puutarhaan ja huviloihin. Vierailulla käydään satumaisissa maisemissa kukkapaljouden keskellä, kasvihuoneen suojissa ja kesäkodeissa. Sivut on kirjoitettu kaikille meille viherpeukaloille, tuunaajille, kesäpaikasta haaveileville sekä kauniita koteja rakastaville. Inspiraatiot ja ideat ovat tässä, juuri käsillä, sinun poimittavissasi - hurmaavan huvilan ovi on jo raollaan - kurkkaa siis sisään kesän tunnelmaan."

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen, toisen arvan saat myös jakamalla linkin arvontaan facebookissa. Kirjoita kommenttikenttään monellako arvalla olet mukana ja muista laittaa myös kommenttiin sähköpostiosoitteesi. Jätä kommentti 21.3.2014 klo 21 mennessä. Onnea jokaiselle!

Kirjan voit ostaa itsellesi myös monista kirjakaupoista, sekä docendon verkkokaupasta. Arvontavoiton ja omani minulle lahjoitti kustantaja.

Halauksin, Anni

Kommentit (141)

Varmaan ihania ideoita! Aion itse tehdä vanhasta rautasängystä päikkäripaikan terassille ensi kesänä. :) Kahdella arvalla osallistun! t. M

Minulla nuo facejakamiset eivät luonnaa yrityksistä huolimatta, joten yhdellä onnenarvalla mukana. Toivottavasti se riittää:D

Halit&hymyt

SisustEllen

Kirja on kyllä todella houkuttavan kesäisen oloinen. Mukana arvonnassa yhdellä mahdollisuudella.

-ahle-

Vierailija

Yhdella arvalla mukana.Vaikuttaa aivan ihastuttavalta kirjalta!

Lisay/Pieni Oliivipuu-blogista

Kevään valoisiin iltoihin täydellisen oloinen kirja valmistautua odottamaan kesän tuloa ja pää täynnä uusia suunnitelmia! Yhdellä mukana :) Anu

Voi kun arpa osuisi minulle! Kaikki kaunis kiehtoo ja vie mukanaan..Yksi arpa riittää:)

Pimpula

 

Toisinaan sitä jotenkin unohtaa lukemansakin...siis vaikka kun pyydetään sähköpostia kommenttiin, se silti jää laittamatta ;) Minä olin osallistuja 22, mutta tässä sitten uudestaan...kirja on edelleen kaunis ja kiinnostava, joten mukaan arvontaan.

Muuten, mikä lie tuon sähköpostikentän pointti tässä, jollei sitä voi hyödyntää?

thlaspi

(ät)

gmail piste com

 

Just miun tyylinen ja näköinen kirja, nimikin kertoo "Hurmaava Huvikumpu"! Kahdella arvalla mukana :) Terveisin Maarit Rönkkö

 

Hei vaan! Kirjan kanssa olisi ihana kevättä ja kesää odotella, ihanien vinkkien kera! Kahdella arvalla mukana! :)

Olisi ihanaa lukea tuota kaffekupposen ääressä ja samalla unelmoida kesästä. Yhdellä arvalla koitan onnea :) Terkuin,Minna

Kirja vaikuttaa ihanalta enkä malta odottaa kevättä ja kesää, jolloin pääsen oman, vielä melko raakileen, pihani kimppuun. : )

t: Lippe

Kaunis, kiehtovan tuntuinen ja kiinnostava kirja. Tahtoisin lukea! Elämään tarvitsee unelmia ja onnea! Yhdellä arvalla mukana. Odotan innolla kesää.

Tietysti haluan kirjan,jossa on kauníita kuvia ja mukavia ideoita.Yhdellä arvalla siis mukana.Sonja

Löytyisi varmasti ideoita oman puutarhan ja saunamökin suunnitteluun :). Yhdellä mukana. T.kotiporstua

Varmaan saisi kirjasta evästä uuden pihan perustamiseen, sellainen on edessä. Kiitos siis kirjasta ;)

Yhdellä tavoittelen tätä ihanaa kirjaa! Tulisipa jo kesä, tätä olisi sitten kiva lukea riippukeinussa järven rannalla:)

T:Niinu

Emppo

Mökillä on kesällä aikaa toteuttaa kaikenlaisia kivoja ideoita, niin ulos pihalle, terassille kuin myös sisälle. Luulisin, että tuosta kirjasta saisi uusia ideoita.

i.llä alkava

Osallistun arvontaan vaimoni puolesta. Hän todennäköisesti pitäisi paljon tuosta kirjasta. Itsekin viihdyn hyvin mökillä ja nikkaroin aina kaikenlaista, joten miksei kirja olisi ihan passeli minullekin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012