kaupallinen yhteistyö- jollyroom

on remontoitu meidän yläkertaan pienelle pojalle oma huone vanhan talon lappeeseen. Sitä on remontoitu jo pitkään muiden töiden lomassa, mutta nyt alkaa näyttää jo valmiilta. Huone on tosi pieni, mutta sinne mahtuu juuri sopivasti kirjoituspöytä, leluarkku, naulakko, sänky ja pieni kaappi. Mitäpä sitä muuta tarvitsee? Enka usko, että vielä muutamaan vuoteen tuo kirjoituspöytäkään on käytössä. Mutta ihanaa, että huone on jo valmis suuren urakan jälkeen.

Yhteinen jaettava leikkitila on lapsilla keskellä yläkertaa. Tämä on ollut toimiva ratkaisu meillä. Jokaisella lapsella on oma nukkumatila lappeessa ja samalla keskelle jää kuitenkin avara leikkitila.  Lapset vietettävät yhdessä suurimman osan ajasta, mutta oman huoneen turvaan pääsee silti lepäilemään halutessaan. 

Pienen kirjoituspöydän tuoleineen löysin jollyroomilta. Sekä suloisen arkun ja vaatenaulakon. Kirjoituspöydän päälle ja arkun päälle nikkaroitiin itse pienet hyllyköt vanerilevystä. Itsetehdyt taulut ja Laura Schneiderin valokuvaamat kuvat pääsivät huoneeseen muistuttamaan vauva-ajoista. Ihana karhun mallinen Alice & Fox Origami -valaisin tuo kodikasta tunnelmaa ja toimii samalla pöytävalona. Valaisimia on saatavilla erilaisina eläinhahmoina ja kuminen pinta tekee valaisimesta turvallisen lastenhuoneeseen. 

Suloinen MYroo- säkkituoli on niin pehmoisa ja iso, että siihen tekee mieli itsekin heittäytyä iltasatua lukemaan. Säkkituolin pinta on pehmoisaa tekokarvaa, ja toinen puoli kullanhohtoista keinonahkaa. Se on myös niin iso, että siihen mahtuu melkein koko perhe pötköttelemään yhtä aikaa. Ompahan meidän pienin ottanut siinä myös muutamat päiväunet, toki valvonnan alla. Lue lisää MYroo- säkkituolista. 

Katso ohjeet itsetehtyihin valokuvatauluihin täältä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla