Sinelliin oli saapunut erivärisiä kutistemuoveja ja pakkohan näitä oli päästä heti kokeilemaan. Kutistemuovista askartelu on helppoa ja mm. pienet eläinfiguurikorut tekee nopeasti. Netti on pullollaan erilaisia eläinsabluunoita ja vaihtoehtoisesti mallin voi ottaa esim. piparkakkumuotista, lastenkirjoista, valmiista leimasimista tai sabluunoista. 

(Tuotteet saatu Sinellistä bloginäkyvyyttä vastaan.) 

Tee näin; 

Piirrä hennosti haluamasi kuvan ääriviivat kutistemuoviin ja leikkaa kuva irti. Muista, että työ pienenee kolmannekseen alkuperäisestä. Voit värittää kuvan halutessasi myös Permanent tusseilla, puuväreillä, liiduilla tai käyttää leimasinvärejä leimasimella painamiseen. (tarkista kuitenkin jokaisen kutistemuovin kohdalla, minkälaiset värit sopivat työhön.) 

Muista tehdä reikä vaikkapa reijittimellä ennen uuniin laittamista. Aseta työt leivinpaperin päälle ja anna paistua uunissa 160 asteessa n.2 min. Älä säikähdä, työ käpristyy ensin ja suoristuu kunnes on valmis.  Kuvassa ylimmät bambi, pupu ja perhonen ennen uunissa paistamista. Alemmat koirat ja bambi uunissa paistamisen jälkeen.

Katso lisää ideoita kutistemuovista täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla