Maistuvimmat sekä herkullisimmat joulupöydän jälkiruoat!

Aika menee hujauksessa ja tänään on suunniteltu joulun herkkupuolta, joka taitaakin olla meidän koko perheen odotetuin.. Täällä on valmistauduttu jouluntuloon selaillen vanhoista resepteistä maistuvimpia ja parhaita, jotka sopivat joulupöytään. Ensimmäiseksi listasin ehdottomasti tämän superhyvän mausteisen omenakakun, klik.

Muita suosikkiherkkuja rockyroadin ja omenakakun lisäksi on tikkunekut ja itsetehty jäätelö, jonka tekee ilman jäätelökonetta helposti, ohjeen siihen löydät täältä- klik. Miksei maustaisi jäätelöä vaikka kanelilla ja kardemummalla tänä vuonna. Onneksi on myös joulun välipäivät, niin herkkuja voi tehdä useamman ja jäätelön saa tehtyä jo etukäteen odottamaan pakkaseen- jos se vaan säilyisi siellä..

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla