Pieniä löytöjä ja tunnelmaa käsityömessuilta!

Tampereen käsityömessuilla vierähti paljon aikaa ja tarttui sieltä paljon myös ideoiden lisäksi mukaan. Kuten nuo suloiset by Heinin cameokorvakorut. Iloksemme käsityömessuilla oli myös laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa tänä vuonna edustettuna: Flow kosmetiikka , Onnenpussi ja paljon muitakin uusia tuttavuuksia ja tuotteita!

Keramiikasta sydämeni vei nuo Tuiaksen hienot ja todella ohueksi dreijatut kahvikupit, sekä muutkin työt. Ihan kaikkea ei kuitenkaan lompakko antanut myöden ostaa, vaikka mieli olisi tehnytkin.. Onneksi noitakin saa tilattua myöhemmin lisää tai jos olisin oikein kiltti joulun alla, kuulisikohan joku? :D Messuilta sain arvottavaksi suloisen "Mums"-kakkulapion, arvontaan voit osallistua täällä- Klik.

Kommentit (1)

~M~
2/1 | 

Tosi hienot nuo kahvikupit. Sellaiset roroiset ja romanttiset.

~M~ dagdrommarblog.blogspot.fi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla