Tautien häätämistä virpomalla ja muuttuneet suunnitelmat

Tänä viikonloppuna kodin piti täyttyä juhlivista viisivuotiaista. Herkut oli jo valmiina ja koti ottamaan vieraat vastaan, mutta toisin kävi! Yhtäkkiä saatiin vielä yksi mahatautipotilas juuri ennen synttärijuhlien alkua ja jouduttiin siirtämään juhlat muutamalla viikolla eteenpäin. Sankari oli surusta suunniltaan, koska oli odottanut kovasti tulevia juhlia ja ystäviä. Omakin pinna on ollut koetuksilla keskellä pyykkivuorta ja elämä on kyllä koetellut koko perhettä näiden kulkutautien kanssa jo ihan tarpeeksi- josko virvottaisiin ne pois..

Oven takana meitä odotti iloinen pieni lähetys ja iso määrä pajunkissoja. Piristi paljon pieniä potilaita, joilla olisi jo virtaa vaikka mihinkä- mutta kuitenkaan ei voi päästää ulos muita tartuttamaan. Mukavaa puuhaa, sillä televisiotakaan ei voi määräänsä enempää katsella!

Pakotin miehenkin askartelemaan- minä katala nainen! Kyllä näiden kulkutautien virpomiseen tarvitaan koko perheen voimia ja yhteen hiileen puhaltamista. Jotain kummallisia taikoja ja ripaus onnea, että nyt itse säilyttäisiin terveenä kaikkien koettelemustenkin jälkeen!

Tulostin netistä hauskoja kuvia pääsiäisvitsoihin, jotka ripustettiin roikkumaan oksiin. Koristeina myös pakettinaruja, sulkia ja piippurasseja. Siellä ne kuistilla odottaa ensi sunnuntain pieniä noitia ja parantaa meidät VARMASTI ihan kaikista pöpöistä. Luulenpa, että tänne ei edes uskalla mikään pöpö enää kurkistaa sisään! 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla