Uusi ihana talo, remppaa, tapetointia ja entisöintiä

Täällä on pidelty sairastupaa ja samalla muutettu & rempattu! Nimittäin pupuille on ollut hakusessa pitkään uusi talo ja oikeankokoista ei ole tahtonut löytyä mistään.. Oikeankokoisia taloja ja huonekaluja on vaikea löytää tai sitten ne on vähän liian kalliita meidän rahapussille.. Onneksi vanha kaappi kuitenkin kelpasi pupuperheelle ja kaikki tapetit sekä huonekalutkin saatiin nikkaroitua kaikesta, mitä kotoa löytyi. Nyt on keittiö ja makuuhuone rempattuna ja kaikki toteutettiin kokonaan ilmaiseksi kierrätysteemalla! Valaistuksena pupujen kotona toimii vanha jouluvalosarja.

Herkut tehtiin taikataikinasta, kuusenkoristeet tuohesta, pöydät ja hyllyt vanhoista laudanpaloista. Alakertaan suunnitellaan vielä pyykkitupaa, kahvilaa, olohuonetta ja vaikka mitä.. Strömsön viime jaksossa tehty kakluuni, klik. olisi myös työn alla. Nämä vähän isommat huonekalut ja pehmeät puput pysyvät neljä ja kolmevuotiaiden leikeissä hyvin, nukkekotimaailma saa vielä odottaa! Pieni puheensorina ja leikki on kuulunut kaapin luota kaksi päivää ja näyttää sille, että puput viihtyvät uudessa asunnossaan ja talo on herännyt henkiin! :)

Lisää pieniä ideoita lastenhuoneeseen löydät täältä, klik.

Mukavaa viikkoa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla