Ystävänpäivä lähestyy ja minulta kysytään usein ystävänpäivän askarteluideoita. Päätin koota tähän muutaman suosituimman idean menneiltä vuosilta. Kaikki DIY -ideat voi toteuttaa helposti ja nopeasti vaikkapa lasten kanssa. 

Kylpypommit tekee helposti soodasta ja marketeista ostettavasta sitruunahaposta. Pienet jalkakylpypommit toimii aina, vaikka kotona ei olisikaan kylpyammetta. Ystävänpäivän vaaleanpunaisiin kylpypommeihin valittiin mausteeksi vadelma ja sitruunaruoho -tee. Katso ohje kylpypommeihin.

Itse tehty valokuvataulu. Vaneritausta antaa kuvalle oman, kauniin vivahteensa. Valokuvan painaminen vanerille on edullista ja helppoa varsinkin kuvansiirtopaperia käyttämällä.  Katso ohje kuvansiirtoon. 

Valokuvat ovat ihania muistoja, mutta niitä tulee katseltua liian harvoin. Askartele tärkeästä valokuvasta pieni jääkaappimagneetti tai avaimenperä. Katso ohjeet täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla