Tehtiin lasten kanssa silkkimassasta pieniä karkkikeppejä, jotka teipattiin lopuksi joulukortteihin. Silkkimassa on niin kevyttä kuivuessaan, että koristeet voi lähettää joulukortin mukana. Tehtiin myös muutama kärpässieni valmiilla piparkakkumuotilla. Ja taidetaan sujauttaa näitä itsetehtyjä koristeita tänä vuonna myös paketteihin mukaan. 

Kortti, jossa on mukana pieni itsetehty koriste, ilahduttaa varmasti. Tästä pehmeästä & myrkyttömästä silkkimassasta pystyy muotoilemaan helosti myös pienempien lasten kanssa koristeita. Uunissa kovetettavasta kovemmasta Fimo -massasta voi tehdä myös koristeita kortteihin ja pienempiä koruja. Niihin löydät ohjeen täältä, Klik.  

Silkki ja helmimassasta tehtyihin askarteluihin lisää ideoita täällä, Klik.

Kommentit (2)

Mur
3/2 | 

Niin se silkkimassa. EI OO PAKKO laittaa hankintaohjeita jos ei taho. Senkin klikkikalastajat.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla