Amaryllis ja pieniä valmisteluita kotona..

Veljeni tuli joulunviettoon ja toi mukanaan amarylliksen, jonka laittoi ihmeeksemme roikkumaan katosta. Vesi pysyy amarylliksen ontossa varressa ja kukka kuulemma kestää näin paremmin. Aika hauskan näköinen myös ja tuo iloa pitkään ja ainakin ihmetteleviä katseita!

Lasten koristelemassa kuusessa roikkuu sulassa sovussa kaikki itsetehdyt "onnenmykyrät" ja Das-massasta tehdyt kärpässienet. Niin se joulu vaan salakavalasti hiippailee tännekin kotiin! Mukavaa alkuviikkoa, täällä pakkaillaan viimeisiä lahjapaketteja kovaa vauhtia pukinkonttiin!

Kommentit (2)

Emppu / Iloa & Unelmaa
3/2 | 

Onpas kivan näköinen tuo amaryllis ikkunassa! :)

Kaunis joulukuusi teillä! <3 Taitaa meidänkin tyttöä jo kovasti jännittää, enää yksi yö... ;)

Hyvää joulua sinulle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla