Kun sulattaa kaikki lempimaut yhteen, lopputuloksen on oltava hyvä. Tässä Rocky Roadissa on ihan kaikki lempparit samassa- omar -karkit, minivaahtokarkit, suolapähkinät ja suklaa. Ihan täydellinen herkku juhlapöytään ja todella nopea ja helppo valmistaa. Suolainen, toffee ja suklaa muodostavat yhdessä ihanan liiton- kokeile vaikka! 

Omar -Rocky road

  • 600 g tummaa suklaata, 70 %
  • 2 pussia Omar karkkeja palasina
  • 2 kourallista minivaahtokarkkeja
  • 3 dl suolapähkinöitä 

Sulata suklaa vesihauteessa. Anna jäähtyä jonkin verran. Sekoita kaikki muut ainekset sulatettuun suklaaseen. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun 13 x 18 cm vuokaan, lisää vielä lopuksi päälle kourallinen minivaahtokarkkeja ja laita jääkaappiin jähmettymään. Paloittele sopiviksi palasiksi. 

Katso myös resepti myös maapähkinäfudgeen täältä.

Kommentit (2)

Vipu
3/2 | 

Tunari keittiössä täällä kyselee, että onko suklaan oltava nimenomaan tummaa? Käyttäytyykö se erilailla, vai kävisikö myös maitosuklaa tähän?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla