Näitä muffinssivuoista tehtyjä valoja on meillä käytetty monissa juhlissa. Tytön leikkikeittiössä on ollut myös vastaavanlainen pahvimukeista tehty valosarja. Voit valita omaan makuun sopivat pahvimukit ja vuoat. Nämä pahviset GreenGaten muffinssivuoat löysin Porvoon reissulta pienestä sisustuskaupasta. 

Näiden tekemiseen menee n.5-10 min, joten askartelu on nopeasti tehty. Jos haluat, voit koristella valot vielä erilaisin kuvioteipein tai koristein. Kuvioita pahviin saa halutessaan kuvioleikkureilla, reijittimellä tai vaikkapa sukkapuikolla painaen. Voit käyttää vanhaa valosarjaa askartelussa. Näihin vuokiin oli helppo painaa valo muffinssivuoan pohjasta sisään, eikä edes paperiveistä tarvittu. 


Cupcake -valot loistavat kauniisti kuistilla ja tuovat tunnelmaa pimeyteen!

Ohjeen paperitähti -valosarjaan löytää täältä- KLIK.

Ohjeen himmeli -valosarjaan löytää täältä- KLIK.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla