Suloisia omppuvarkaita ja "salakuvia" omppupuun alla..

Valokuvamalleina tällä kertaa meillä vieraili ystäväni perheensä kanssa. Vanha kamera palveli kahdeksan vuotta, mutta tänä kesänä sen aika tuli viimein täyteen.. Ja valokuvia blogin ja valokuvausharrastuksen takia tulee otettua todella paljon, joten hyvin tuo kamera ehti oman aikansa palvella. Nyt olen totutellut uuden kameran käyttöön, salakuvannut omia ja ystävien lapsia :)

Jotkut hetket on erityisen mukava saada ikuistettua valokuvasi. Ja nuo prinsessamekot ja kruunut kuuluvat tällä hetkellä neidin ihan jokapäiväiseen vaatetukseen! Pitäisi varmaan ottaa mallia omaankin pukeutumiseen.. ;) Mukavaa viikonloppua!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla