Blogi sai vihdoin uuden pohjan, bannerin ja selkeämmän ulkoasun! Vai mitä olette mieltä? Ensinnäkin haluan kiittää jokaista lukijaa, koska olette silti jaksaneet pysyä blogin menossa mukana! Ja iso anteeksipyyntö niille, jotka olette kommentoineet johonkin vanhaan kirjoitukseen ja siihen vastaaminen on mennyt minulta ohitse. Nykyään saan huomautuksen sähköpostiin jokaisesta kommentista ja koitan vastata kaikkiin parhaani mukaan! Instagramin ja Facebookin kautta keskustelu on onneksi säilynyt, mutta olisi hienoa saada myös blogiin takaisin vuorovaikutuksellisuus. Sillä sehän tekee blogista blogin ja kirjoittamisen mielekkyys säilyy. Tykkään myös kovasti valokuvaamisesta ja nyt kuvatkin pääsevät isokokoisina paremmin oikeuksiinsa. Olen innoissani uudesta blogipohjasta, toivottavasti tekin tykkäätte yhtäpaljon!

Ja sateisista ja kylmistä ilmoista huolimatta täällä iloitaan, sillä ollaan vihdoin taas elävien kirjoissa ja kunnossa. Ensimmäiseksi mahatautirumban jälkeen iski ihmeellinen siivousvimma, koko asunto oli kuurattava lattiasta kattoon. Kummasti olo keveni myös siistin kodin ja järkkäilyn myötä ja lopulta pihalta kipaistiin hakemassa vielä tuoksuvia syreeninoksia maljakkoihin. Ensimmäinen mansikkakin löydettiin jo kuistilta, voi sitä riemun määrää! Sehän piti tottakai jakaa lasten kesken moneen osaan. 

Päiväkotireput odottavat onneksi naulakossa vielä muutaman kuukauden ja sitä lämpöaaltoa odotellaan vieläkin! Nautitaan silti tästä hyvästä olotilasta ja toistaiseksi melko siististä kodista! 

Kommentit (14)

Alina
15/14 | 

Hei! Kylläpä blogisi ulkoasu on nyt kaunis ja selkeä;) Täytyy vielä sanoa, että kuvasi ovat ihan yli ihania! Niin kuin myös talonne ja pihanne, hyvää kesän jatkoa! Toivotaan, että säät paranevat...

Jenni
19/14 | 

Ehdottomasti parempi! Edelleen kaipaan sitä, että saisin oman blogin nimissä kommentoitua vai enkö vain osaa sitä?

Pilviraitti blogi
23/14 | 

Hyvältä näyttää! Kivaa ja toivottavasti myös lämmintä kesää teidän perheelle. :)

Ria Hafren
26/14 | 

Wow! Kuvasi huippuihania (varsinkin toi, jossa on tyttäresi (?) keltainen pieni ämpäri sylissä :0)!

Yksi toivomus: Laita kuviisi kuvateksti, jotta lukija, joka ei ole seurannut blogiasi (tai harvoin), tietää missä mennään...

Haluksin. Ria

P.S. KK:n uuden systeemin myötä blogisi on niin houkutteleva, että laitoin sen suosikkeihini :0)!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla