Isien ja tyttöjen -lettikirja on ollut meillä ahkerassa käytössä. Lettien tekeminen yhdessä on ihanaa ajanvietettä. Esikoinen on innostunut kokeilemaan myös ystävien kanssa erilaisia kampauksia ja niiden tekemistä harjoitellaan päivittäin. Tämän kirjan selkeiden ohjeiden avulla valmistaa 30 erilaista lettikampausta helposti.

Suosittu Isien ja tyttöjen -lettikirja on taas saatavilla ja sain arvottavaksi seuraajilleni 5 kpl. Osallistu arvontaan 3.5 asti Huvikumpu -instagramissa.

Kommentit (1)

Clara
Liittynyt27.2.2018
2/1 | 

Lettikampaukset ovat kyllä upeita ja tyttärellesi ne sopivat niin hienosti: hänellä on niin nätinväriset ja paksut hiukset?! Itsekin tekisi mieli joskus kokeilla jotain erilaisempaa lettikampausta?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla