Helppo tee se itse (Diy) vaikkapa mökkiviemisiksi

Olen aina ihaillut ihmisiä, jotka eivät osallistu ikuisiin "läskikeskusteluihin" työpaikan kahvipöydissä, vaan muistavat helliä omaa ihoaan. He tietävät, että ovat itse vastuussa omasta onnestaan- vaalivat ja pitävät siitä huolta niin hyvin kuin osaavat tai voivat. Olen myös monesti miettinyt, mitenkä saisin luotua omille lapsilleni sellaisen itsetunnon, että arvostaisivat omia jalkapohjiaan ja peilikuvaansa sellaisena kuin se on ja sellaisena kuin se tulee olemaan.  Muistaisivat hoivata maailman suloisinta vartaloa, oli se sitten minkä mallinen hyvänsä. Hyvinä hetkinä ja myös erityisesti silloin, kun maailma potkii päähän..

Ruususen jalkakylpy pieniin hemmotteluhetkiin:

Merisuolaa 0,5 dl
Ruususuolaa 0,5 dl
Ruusun terälehtiä
Halutessasi muutama tippa ruusun tuoksua, eteeristä öljyä esim täältä, klik.

Ruususuolaa saa ostettua esim. Punnitse & säästä kaupasta. Jalkakylpyyn seosta menee muutama lusikallinen, kokovartalokylpyyn 4-5 rkl.

Luonto on pullollaan yrttejä kylpyaineksiin ja kohta ruusutkin taas kukkivat! Jos innostuit tekemään itse kylpysuolaa, lisää ohjeita löydät vaikkapa kuinka täältä; klik. 

Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla