Raatihuoneentorilla komeilee suuri joulupuu. Ilmassa leijailee herkkujen ja glögin huumaava tuoksu!

Saavuttiin eilen talviseen Tallinnaan koko perheen voimin ja tänään on päästy käymään muutamassa lapsiperheitä kiinnostavassa paikassa. Koko kaunis Tallinnan vanhakaupunki on joulun odotuksen vallassa ja hennon lumihunnun peittämänä upea näky juuri nyt! Lapsille raatihuoneentorilla järjestettävä ja tänään avattu Joulutori on seikkailu jo yksin. Ihanien tuoksujen ja herkkujen täyttämä tori on täynnä kauniita käsitöitä vaikka joululahjoiksi. Kotiinviemisiksi löytyi tänään muutama joulukuusenkoriste, paikallisia herkkuja ja glögiä! Kyllä tuo Tallinnan keskiaikainen tunnelma, raatihuoneentorin hieno Joulutori ja kapeat kujat lumihunnun peitossa virittivät koko perheen vihdoin joulun odotukseen.

Näiden kuvien myötä terveiset reissusta. Vielä on monta paikkaa kokematta ja näkemättä, myös Joulutorilla käydään varmasti vielä esityksiä ja Joulupukkia katsomassa. Iso kiitos Visit Tallinn blogiyhteistyöstä, meidän arki näyttää aikapaljon erilaiselta sunnuntaihin asti ja lapsilla riittää PALJON ihmeteltävää. Kalev Span kylpylähotellin sviitti on ollut upea ja lumimyräkässä kiertelyn jälkeen on ihana pulahtaa kylpylän poreisiin sekä saunaan! Reissua voit seurata myös instagramissa; klik.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla