Valoja ei koskaan ole liikaa pimeänä vuodenaikana. Viime vuonna käsityömessuilla askarreltiin järvirokosta samoja himmeleitä. Nämä ohuet askartelukaupan muovipillit on tarkoitettu himmeleiden tekoon, mutta näiden tilalla voi toki käyttää tavallisia muovipillejä, paperipillejä tai olkea. 

Tämä himmelimalli on yksinkertainen ja helppo tehdä. Ohut rautalanka sisällä helpottaa muotoilua ja timantin kiinnittämistä valmiiseen valonauhaan. Muutaman himmelin jälkeen tekeminen kävi jo vaivattomasti ja nopeasti. Valmiita timanttivalonauhoja oli tehtävä muutama lisää pattereilla toimivien led -valonauhojen ympärille. Pimeän tullessa timanteista piirtyy kaunis kuvio seinään. 

(tuotteet saatu Sinellistä bloginäkyvyyttä vastaan.) 

Tee näin; 

Leikkaa 12 kpl samanpituista palaa pilleistä. Pujota rautalankaan 3 pilliä ja käännä ne kolmion muotoon. Pujota kolmion perään 2 pilliä ja kierrä rautalanka nurkan ympäri. Tee sama 3 kertaa. Lisää lopuksi rautalankaan 1 pilli (katso kuva yllä) ja muotoile kuvio timantin muotoon. Kiinnitä rautalangalla yhteen ja roikkumaan valonauhaan. 

Katso ohje paperitähteen täältä. 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla