"Simple things, Small joys"

Kaupat on jo pullollaan erilaisia kukkia! Yksi hortensiakin löysi tiensä meille, sekä tulppaanit! Tuovat kummasti kevättä talven keskelle ja ilahduttavat päivää! Pienistä asioista voi löytää yllättävän paljon iloa! Yksi ilonaihe on myös tyttö, joka on oppinut tekemään helmikaulakoruja ja niin innoissaan puuhasta. Tigeristä löysin edullisesti kauniita puuhelmiä. Jos kotona asuu samanikäisiä taiteilijoita, kannattaa laittaa vaikkapa pyykkipoika narun päähän, jotta helmet eivät karkaa.

Tämä Yle:n tekemä Sinun Tarinasi koskettaa joka kerta..

Ihanaa sunnuntaita jokaiselle!

Halauksin, Anni

Kommentit (5)

7/5 | 

Tätä blogia on jotenkin todella hankala lukea :( ja sivustat ovat täynnä kaikenmaailman mainoksia. Harmi, tykkäsin todella blogistasi.

8/5 | 

Komppaan edellistä vierailijaa, tämä uusi sivusto on jotenkin todella sekava ja vaikeaselkoinen! Vanhaa blogiasi oli nimittäin niin ihana lukea!<3 Etkö voisi edelleen ylläpitää sitä vanhaa osoitetta?  :(

9/5 | 

Mukavia helmikoruaskarteluja. Niistä pikkutytöt tykkää;) Ja pyykkipoika onkin hyvä konsti! Mukavaa helmikuuta Sinulle;)

10/5 | 

samaa mieltä, ihana ihana blogi mutta nykyään tosi hankala lukea. en tabletilla edes löytänyt miten lukea aikaisempia postauksia! mutta seuraan blogiasi silti :) se on tosi kaunis :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla