Kesälomat on monessa perheessä vietetty ja alkaa arkeen totuttelu. Askarreltiin arkea selkeyttämään liitutaulukello yhdessä eskarilaisen kanssa. Kellon avulla voi opetella ajankäyttöä ja kelloon voi piirtää liitutaulutussilla kaikki tärkeät ajat. 

Meiltä jäi ylimääräistä sävytettyä liitutaulumaalia lastenhuoneen remontin jälkeen ja hyödynsin sen kelloon. Pohja leikattiin vanhasta vanerinpalasta, kellon viisarit ja koneiston olen ostanut jo aikaisemmin askartelukaupasta. Askartelukaapista löytyi pieniä kangaskukkasia ja perhosia jotka liimattiin vielä lopuksi kelloon kiinni. 

Keksittiin yhdessä kuvasymbolit ja laitettiin ne oikeille kohdille. Liitutaulun ansiosta kuvia voi aina halutessaan muuttaa ja nukkumaanmenoaikaa siirtää! ;) Lapsista oli hauska tarkastella päivän mittaan mitä seuraavaksi on tulossa ja koska pikkuviisari näyttää mitäkin. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla