Viime viikolla lähdettiin paettiin paukkupakkasia etelän lämpöön. Vuokrattiin Airbnb:n kautta asunto kolmeksi viikoksi Kanariansaarilta ja lennettiin lämpöön.  Jo viime vuonna meille tutuksi tullut Maspalomas houkutteli lähtemään uudelleen samaan paikaan. Hiekkadyynit, aurinko ja kaunis meri sai palaamaan meidät tänne takaisin. Plussaa tietysti myös suhteellisen lyhyt lentomatka ja helppous liikkua kolmen lapsen kanssa. 

Päivisin reissattu ympäri saarta vuorilla sekä rannoilla.  Lenkkeilty hiekkadyyneillä, polskittu uima-altaalla ja vain oleiltu. Näin pitkällä reissulla tämä asunto on osoittautunut nappivalinnaksi. Olen nauttinut kokkailla aamupalaa ja ruokaa samalla, kun lapset ovat voineet polskia uima-altaalla. Tai pienimmän nukkuessa päiväunia on voitu olla uimassa yhdessä vanhempien lasten kanssa omalla altaalla. Asunnolta on ollut helppo mennä ja tehdä päiväreissuja hiekkadyyneille sekä rannalle. 

Viikko on mennyt ihan siivillä ja nopeaa. Onneksi on vielä muutama viikko lomaa jäljellä. Meidän reissua voit seurata myös instagramista. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla