Betonipastalla saa luotua kauniita pintoja lasiin, styroxiin, paperiin ja saveen. Kokeiltiin ystävän kanssa tehdä betonipastalla muutama maljakko lasipulloihin sekä kippo omenoille vanhasta paperisesta jauhopussista. Viime vuonna tekemäni paperinen tähti muuntui myös betonipastalla erinäköiseksi. 

(tuotteet saatu Sinellistä bloginäkyvyyttä vastaan.) 

Betonipastalla päälystetyt esineet on kevyitä, vaikka näyttävät painavilta. Askartelu on myös mukavan siistiä ja sisätiloissa askartelu sujuu hyvin. Betonipastalla voi päälystää helposti vaikkapa maitotölkin lyhdyksi & maljakoksi tai paperiset joulukoristeet uusiksi. Lasipullosta voit jättää vaikkapa osan ilman betonia, kuten tässä isossa lasipullossa. Keveytensä ansiosta tämän tähden voi silti laittaa ikkunalle roikkumaan. 

Tee näin; 

  • Suojaa työpiste 
  • Sekoita betonipasta ja maalaa sillä ohut kerros haluamasi esineen päälle. Anna työn kuivua
  • Maalaa toinen kerros betonipastaa esimerkiksi lastaa apuna käyttäen. Erilaisia pintoja voit tehdä siveltimellä tai paketin mukana tulleella sienellä.  
  • Kun työ on kuivunut hiero pinta hiomapaperilla. Me jätettiin nämä työt rosoisiksi ihan tarkotuksella. Harjaa hiomapöly pois.
  • Ravista pikkupurkin lasite hyvin ja lisää lasitteita sienellä esineen pintaan. Anna kuivua. 

Katso ohje paperitähden valmistukseen täältä. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla