Pakkaset tulevat - oletko valmis?

Pakkaset ja kylmät kelit yllättivät tänäkin vuonna ja kaappien siivousurakan jälkeen sai huomata, että melkein kaikki oli käynyt lapsille TAAS pieneksi. Vanhat toppahaalarit ja kengät pääsivät kiertoon ja uudet on nyt hankittu lapsille tilalle. Onneksi mummun tekemät söpöt eläinhatut vielä mahtuivat päälle ja lisää ulkovaatetta tilasin myös PompDeLuxin nettisivuilta

Sitten olikin oman vaatekaapin katsastuksen vuoro. Kotona työskentelevänä sitä arvostaa nettikauppoja, joista voi tilata suoraan kotiin vaatteita ja DefShopista löysin täydellisen kokonaisuuden talven kylmyyttä vastaan. Kassialmaksikin nimettynä erilaisia laukkuja on kerääntynyt kirppareilta ja kaupoista pitkin vuosia vaikka kuinka ja minkälaisia. Mutta kahden lapsen ja yhden koiran kanssa lenkkeillessä ja liikkuessa sitä on alkanut kallistumaan reppujen puoleen..  Noiden reppujen valikoimahan on myös suuri tänäpäivänä, tarjolla on vaikka minkä mallisia ja hintaisia. Etsinnässä on ollut reppu, joka on hyvä kantaa, joka pitää kosteutta ja jonne saa helposti sujautettua läppärin, sekä pikkutavarat. Plussaa on myös tietysti yksinkertainen ulkomuoto. Tuo Army-henkinen Herschel -reppu vei yksimielisesti voiton ja siinä on kaikki kohdillaan ulkomuodon lisäksi. 

Repun lisäksi löysin defshopista takin, kengät ja kokonaisuuteen sopivan pipon! Ja olisihan siellä ollut vaikka kuinka paljon kaikkea muutakin suloista. Mutta näiden hankintojen avulla, talven hyytävä viima tuntuu ehkä hieman pehmeämmältä kohdata. Mukavaa alkuviikkoa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla