Arki ja rytmi alkaa taas löytyä lämpimän kesän jälkeen. Pienet koululaiset ovat sujahtaneet hyvin uuteen rytmiin, vaikka monesti kesällä mietin, kuinka hankalaa aikaiset aamuheräämiset ovatkaan valvomisien jälkeen.  Nämä kuvat olivat jääneet laittamatta blogiin, sillä heinäkuun hellepäivät vietettiin saaressa.

Rakastetaan retkeilyä koko perhe ja tänä kesänä päästiin pitkästä aikaa nuotion äärelle yhdessä. Pakkaaminen ei aina houkuttele, mutta lopulta se kuitenkin palkitsee. Yön reissulle ei vielä lähdetty telttailemaan tai laavuun, mutta ehkä ensi kesänä sekin on kokeiltava. Pienin yksivuotias osoittautui melkoiseksi reissumieheksi ja uimisesta tuli lempipuuhaa. Mitään suuria vaelluksia ei tehty, mutta pienet päiväretket olivat tässä kohtaa ihan riittävästi.

Meidän mökin lähellä on saari, jonne on aika helppo mennä pienellä vaivalla. Koska heinäkuu oli niin lämmin, järven äärellä ja veneessä oli hyvä olla. Pieninkin nautti nukkua päiväunet auringonvarjon alla veneen keinunnassa. Hellepäivät vietettiin saaressa uiden ja iltapala syötiin monesti nuotiolla. Veneellä lähdettiin aamulla ja vasta illan hämärtyessä livuttiin veneellä takaisin kotiin.

Kesäloma teki tehtävänsä, sillä viikonpäivillä ei ollut väliä ja kellonaikakin katsottiin välillä auringosta. En muista, koska vesi olisi ollut niin lämmintä, että siellä jaksoi pulikoida vaikka koko päivän. Näiden kiireettömien päivien jäljeen jaksaa taas arjen aikataulut.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla