Yhden maailman hienoimman putouksen äärellä..

On eräs lähde, jonka äärellä voi istua yömyöhään. Keskustellen ystävien kanssa ja miettien elämän suurimpia kysymyksiä. Tehdä isoja elämän päätöksiä ja pohtia niitä myös ihan hiljaa omassa mielessä. Katsellen putouksen sulavaa virtaa, niin että mihinkään muualle ei enää ole kiire. Se putous on aika koukuttava ja sen edessä istuen vierähtää yleensä tovi jos toinenkin. Sen äärelle tekee mieli päästä yhä uudelleen ja uudelleen..

Sen lähteen nimi on SUKLAAPUTOUS! Siihen voi sulattaa valkoista tai tummaa suklaata. Dipata vaikkapa hedelmiä ja vaahtokarkkia. Tuo koukuttava putous on ollut lainassa äidiltäni synttärijuhlien ajan, mutta putouksen voi ostaa kotiin aika edullisestikin. Voin luvata, että ainakin synttärijulien vetonaula oli lähde ja hedelmät katosivat nopeasti lautasilta.

Toivottavasti saadaan pitää tämä putous vielä muutama hetki meillä.. Lisää synttärikuvia lupaan huomenna, sillä niitä on juhlittu ahkerasti tänä viikonloppuna!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla