Kun tavarat tippuvat kaapeista päälle ja säilytystila loppuu kesken..

"En hanki koskaan mitään turhaa tai tarpeetonta ja pidän kodin avarana" - vannoin, kun muutimme viisi vuotta sitten tähän taloon.. No, niin kai sitä silloin toivoi. Totuus on kuitenkin ihan toinen ja "pieni suuri" ahdistus valtasi mielen viime viikolla, säilytystilan loppuessa kesken. Säilytystilan, jota piti olla vaikka kuinka muutatessamme pienestä isompaan. Kaapeista päälle tippuvat kynttilänjalat, käyttämättömät lelut ja pienet tilpehöörit tipahteli niskaan sitä rataa, että alkoi kunnon raivaus! Ja sitä raivausta on kestänyt tähän päivään, kaappi kerrallaan ja huone kerrallaan! Kuinka helpottava tunne, kun kaapeissa on taas tilaa ja lastenhuoneessakin mahtuu taas leikkimään. Löytyi silti kotiin jotain uuttakin kirpparilta, puuttuva pinnatuoli ja muutama räsymatto.

Ostin itselleni siivouskimpun urakan päätteeksi ja tänään höllätään! Mielikin taisi vähän selkeentyä tyhjentyneiden kaappien myötä. Mukavaa viikonloppua!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla