Mitä olisikaan pääsiäinen ilman askartelua?

Tänä vuonna koristeltiin pääsiäismunia perinteisellä decoupage-tekniikalla, sillä ylimääräisiä servettejä oli jäänyt kaappeihin pyörimään. Decoupage -tekniikalla on tehty aikaisemmin myös yövalaisin tytön huoneeseen. Ohjeet valaisimeen löydät täältä.

Tarvitset: 

  • Tyhjäksi puhallettuja kananmunia tai pahvisia askartelumunia
  • Sivellin
  • Lautasliinoja
  • Decoupage-lakkaa tai itsetehty seos; Eri Keeperiä 50ml vettä 50ml
  • Elmukelmua kuvan suoristamiseen 

Leikkaa irti kuva/kuvat servetistä. Sivele kananmunan pintaan decoupage-lakkaa tai itsetehtyä liima -vesiseosta ohut kerros. Irrota servetin päälimmäinen kerros ja paina se lakatun kananmunan päälle. Leikkaa elmukelmusta sopiva pala ja pyöritä se kananmunan ympärille. Silittele kuva suoraksi elmukelmun läpi. Elmukelmun avulla estät servetin rikkoontumisen suoristamisen aikana. 

Lisää ideoita pääsiäisaskarteluun löydät täältä.

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla