Ahvenanmaalla..

Melontareissun jälkeen lähdimme pyöräilemään kohti Kvarnbo Gästhemiä Saltvikissa. Matkalla piti toki pysähtyä syömään mansikoita, ihastelemaan lampaita ja eläimiä. Pyöräilimme pitkin Ahvenanmaan maalaismaisemien ja kaikki upeat puutalot, juhannussalot ja peltomaisemat veivät mennessään.

Saapuessamme Kvarnbon Gesthemiin meitä odotti ihan uudenlainen yöpymispaikka. Aivan mielettömän upeasti entisöity 1800-luvulta peräisin oleva talo ja sen isäntäpari otti meidät vastaan tavalla, jota enää harvemmin kohtaa. Koko paikka huokui historiaa, elämää ja luonnonrauhaa. Paikka sijaitseekin varsin historiallisessa ympäristössä ja läheiseltä uimarannalta voi käydä katsomassa viikinkilaivaa.

Jokainen huone oli täynnä upeita antiikkihuonekaluja ja koko pihapiiri laitettu kauniisti vanhaa kunnitoittaen kuntoon. Isäntäpari Martin ja Ella järjestävät talossa myös juuston & viininmaistajaisia ja konsertteja. Me pääsimme myös maistelemaan näitä herkkuja kynttilöiden loisteessa illalla ja kokemus oli aivan mieletön. Uusia makuelämyksiä ja makuja löytyi vaikka kuinka ja näistä hetkistä jäi upea muisto. Kiitos Ellalle hyvästä esittelystä juustojen ja viinien maailmaan!

Täällä paikassa myös aamiainen oli aivan omaa luokkaansa takkatulen räiskyessä, kauniin musiikin soidessa ja olen aivan varma, että tänne mekin palaamme vielä.. Kodinomainen & lämmin tunnelma otti vastaan liikuttavalla tavalla ja kauniissa huoneessa olisi voinut yöpyä yhden jos toisenkin yön..

Meidän oli kuitenkin jatkettava pyöräilyreissua taas kohti viimeistä etappia Maarianhaminassa. Viimeiset 35 km pyöräiltiin vastatuulessa, mutta auringonpaisteessa takaisin autolle. Olimme olleet reissussa kolme päivää ja viimeiset kilometrit pyöräilimme Pub Niskan pizzat silmissä kiiluen.. :) Perille päästyämme meillä oli kyllä aika voittaja fiilis! 120km kolmessa päivässä mummopyörillä polkien oli kyllä suoritus meille ja pizzat & lasi viiniä maistui taivaalliselta urakan jälkeen.

Pyörien palautuksen jälkeen suuntasimme autolla kohti Kungnäsin mökkejä, lähellä Maarianhaminaa. Tarkoituksena levätä loppuloma saunoen ja merellä seilaten..

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla