Pastellivärejä, kristallikruunuja, taikataikinaa, paljaita varpaita ja tyllihameita..

Tänään on siivoiltu lastenhuonetta & Cafe Aureliaa kevätkuntoon. Mökkireissulta tarttui mukaan isomummin virkkaama peitto. Muuton & remontin yhteydessä päiväpeitto oli viety sinne talteen ja mikä ihana yllätys, kun se pääsi nyt tyttären sänkyyn. Sillä on paljon tunnearvoa, sillä isomummini on tehnyt jokaiselle lapsenlapselle aikoinaan yhden. Kukkapeitto on oman äitini tekemä ja sänky on minun vanha. Kevätsiivouksen yhteydessä innostuin napsimaan tuhat ja yksi valokuvaa, valinnanvaikeus iski! ;)

Nukella on yllään ystäväni tekemä supersuloinen mekko. Mackaronsit, vaahtokarkit ja prinsessaleivokset on tehty värjäämällä taikataikinaa elintervikeväreillä. Näitä herkkuja ei haittaa vaikka vähän maistaisikin.. Kahvilassa on ollut kovin kiireistä siivousurakan jälkeen, mutta myös ystävällinen palvelu ;)  Mukavaa keskiviikoa!
Halauksin, Anni

Kommentit (1)

2/1 | 

Niin suloista! Kunpa itselläkin olisi energiaa moiseen, lapset varmasti osaisivat arvostaa! Mukavaa kevään jatkoa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla