Helppo ja huippuhyvä arkiruoka, joka maistuu lapsillekin!

Ennen pakkasöitä kerättiin kaikki viimeisetkin kesäkurpitsat pihalta talteen. Sain naapuriltani aikoinaan tämän reseptin tähän lasagneen, joka on muuten myös gluteiiniton! Ruoan valmistuksessa meillä touhuaa mukana lapset. Kovasti ovat onnessaan, kun saa tehdä ihan itse ja ehkä se ruoka myös maistuu siksi aina astetta paremmalle.

Kesäkurpitsalasagne

Tarvitset:

1 kesäkurpitsa

400 g jauhelihaa

1 sipuli

2 valkosipulin kynttä

(1 tuore chili halutessasi & yrttejä maun mukaan)

200 g savuporo tuorejuustoa

Viipaloi kesäkurpitsa noin sentin paksuiksi siivuiksi ja lado kerros vuoan pohjalle. Ruskista jauheliha, sipulit ja chili pannulla ja lado kesäkurpitsan päälle. Leikkaa vielä tuorejuustosta siivuja jauhelihan päälle ja tee samanlaiset kerrokset kolme kertaa. Paista lasagnea uunissa n.175 asteessa n.45 min.

Tämä herkullinen lasagne katosi meillä aika äkkiä.. Suosittelen!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla