
Helppo ja huippuhyvä arkiruoka, joka maistuu lapsillekin!
Ennen pakkasöitä kerättiin kaikki viimeisetkin kesäkurpitsat pihalta talteen. Sain naapuriltani aikoinaan tämän reseptin tähän lasagneen, joka on muuten myös gluteiiniton! Ruoan valmistuksessa meillä touhuaa mukana lapset. Kovasti ovat onnessaan, kun saa tehdä ihan itse ja ehkä se ruoka myös maistuu siksi aina astetta paremmalle.
Kesäkurpitsalasagne
Tarvitset:
1 kesäkurpitsa
400 g jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
(1 tuore chili halutessasi & yrttejä maun mukaan)
200 g savuporo tuorejuustoa
Viipaloi kesäkurpitsa noin sentin paksuiksi siivuiksi ja lado kerros vuoan pohjalle. Ruskista jauheliha, sipulit ja chili pannulla ja lado kesäkurpitsan päälle. Leikkaa vielä tuorejuustosta siivuja jauhelihan päälle ja tee samanlaiset kerrokset kolme kertaa. Paista lasagnea uunissa n.175 asteessa n.45 min.
Tämä herkullinen lasagne katosi meillä aika äkkiä.. Suosittelen!