Kaikki mitä pieni vauva tarvitsee ja ylpeä vauvanhoitaja!

Meillä on uusi vauva! Tai itse asiassa muutamakin.. Viime päivinä on sisustettu "vauvanhoitohuonetta", vaihdettu vaippoja ja nukutettu vauvoja ahkerasti! ;) On se onni, että meidän perheessä on edes yksi näin innokas "kodinhengetär", joka jaksaa häärätä loputtomasti omassa kahvilassaan, sekä nuken (anteeksi- vauvansa) kanssa. Vauva tulee ihan joka päivä peitellä nukkumaan, syöttää ja laittaa autossakin turvavöihin.. Ja vauvaa EI saa sanoa nukeksi, sillä sehän on suuri loukkaus! :) Vauvojen hoito siis jatkukoon täällä huushollissa. Vanha lipasto toimii vauvanhoitopöytänä ja Tigerin "lyhtyvalot" iltavaloina. Muuten suuri osa sisustuksesta on kirppislöytöjä ja kahvila rakentui remontista ylijääneistä laudoista.

Vauva myös osaa jo jutella, puhuu paljon ja välillä kiukkuaakin! :) Tänään se tahtoo kuulemma mennä kylpyyn, ennen iltasatua ja iltapalaa! Onneksi tämä äiti osaa olla armollinen itse itseään kohtaan, eikä turhaan stressaa oikeastaan mistään. Mukavaa viikonloppua jokaiselle, täällä mennään taas "vauvan" ehdoilla..

Kommentit (2)

lingon
4/2 | 

Kylläpäs tuolla kelpaa leikkiä <3 Ihana huone ja niin paljon ihania leluja :) Leppoisaa sunnuntaita!

 

Haleja / Lingon

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla