Tarvikkeet: paketti valkoista Fimo Basic –massaa, (halutessasi) erivärisiä silkkimassoja ja helmimassaa talon koristeluun, kaulin, pitsiliina, piparkakkumuotteja, yleisliimaa (esim. Erikeeper).

Kauli valkoinen basic-massa noin puolen sentin paksuiseksi levyksi. Paina pitsiliina levyn päälle ja kauli päältä painaen. Ota pitsiliina pois ja leikkaa veitsellä piparkakkutalon muoto. (kuvioinnissa voi käyttää mielikuvitusta ja hauskoja pintoja saa tehtyä erilaisilla kankailla painamalla.) Paina pienellä sydänmuotilla tai piparkauukumuoteilla ikkunat ja ovet. Anna levyjen kuivua huoneilmassa muutaman vuorokauden. Valmiiden seinien päälle kannattaa laittaa varovasti tasainen paino kuivumisen ajaksi, jotta seinämät pysyvät suorina (esim kirja).

Kuivuneet levyt voi yhdistää toisiinsa yleisliimalla. Valmiin piparkakkutalon sisälle voit laittaa led-tuikun. Kokeiltiin tehdä yksi talo myös ilman pitsikuviointia. 

Ohjeet myös isompaan piparkakkutaloon löydät täältä, klik.

Fimo Basic -massasta ja mikrossa kovetettavasta Fimo air -massasta teet myös itse ihanat kuusenkoristeet! 

Kommentit (2)

Hanni
4/2 | 

Mulla odottaa pöydällä massapaketti juuri tuota hommaa varten. Ihanat on nuo sun tekemät!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla