Aurinkoa, perhosia, yrttejä ja kukkien kasvua

Kuistille on tullut kesä. Kannettiin kaikki taimet ja kukat lämpöiselle ja aurinkoiselle kuistille nauttimaan valosta. Näitä kuvia katsellessa voisikin luulla, että ollaan jo hetken lähempänä kesää.. Sain pienen apulaisen kukkien kasteluun ja aurinkoisella kuistilla pärjäsikin hyvin ilman pitkää paitaa tai sukkiksia!

Oikeaa kukkaterapiaa auringonpaisteessa. Ja taimetkin on hujahtaneet taas ihan uusiin mittoihin. Olen yllättynyt itsekin, että se puutarhakärpänen on puraissut niin isosti. Mutta toisaalta myös yllättynyt siitä, kuinka helppoa taimien kasvatus ja pienen keittiöpuutarhan pitäminen kuitenkaan onkaan. Eihän noiden taimien kasvatuksessa juuri ole eroa rairuohon kasvattamiseen ja kastelukin hoituu kiitos innokkaan viisivuotiaan.

Etenkin kurpitsat, pavut ja yrtit on meidän suosikkeja helppohoitoisuutensa vuoksi ja kesällä trukkilavoissa ei pääse rikkaruohotkaan kasvamaan, kun pohja on suojattu hyvin aluskankaalla. Sade myös yleensä pitää huolta kastelusta, toki joskus sitä omaakin kasteulua tarvitaan.

"Äiti, löysin sulle ensimmäisen kukan pihalta". Ja se kukka säilöttiin maljakkoon ja hetki sydämen sopukoihin. Askelta lähempänä taas kesää! Siitä kertoo myös tänään ilmestynyt, inspiraatiota ja ideoita täynnä oleva Kodin Kuvalehti Puutarhassa -lehti!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla