Tehtiin silkkimassasta ystävänpäivä herkkuja puputaloon. Silkki ja -helmimassa sopii erinomaisesti pienten esineiden valmistukseen muotoilunsa ansiosta. Se on myös mukavan pehmeää, eikä murene samalla lailla kun moni muovailuvaha. Muovailtavuutensa ansiosta myös perheen pienimmät lapset pystyy muotoilemaan massasta ja kuivuessaan esineet kestää leikeissä hyvin. Mikä parasta, massaa saa ostettua nykyisin monesta ruokakaupastakin. 

Silkki ja -helmimassa askarteluihin löydät lisää ideoita täältä. Uunissa kovetettaviin Fimo -massasta tehtyihin herkkuihin ohjeita täältä. Taikataikinasta ideoita täältä. 

Mukavaa ystävänpäivää! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla