Avaimenperät on aina syksyisin hukassa ja heijastimiakaan ei ole koskaan liikaa. Yhdistettiin avaimenperä ja heijastinkangas, joten avaimetkin löytyy ehkä helpommin kassin syövereistä. Tämän avaimenperän voi toki laittaa vaikkapa laukkuun roikkumaan ihan koristeeksikin.  Katso ohje avaimenperäheijastimeen täältä. 

Suloiset perhoset tekee heijastinkankaasta helposti. Heijastavia perhosia kannattaa kiinnittää kokonainen parvi käsilaukkuihin, takin rintamukseen ja pipon koristeeksi. Yksi perhonen syntyy helposti ja nopeasti parilla ompeleella leveästä heijastinnauhasta ja kimaltavasta helmestä. 

  • Aloita leikkaamalla heijastinnauhas- ta perhosen siivet. Isompi siipi on kooltaan 8 cm x 5 cm ja pienempi siipi 5 cm x 5 cm
  • Pyöristä siipiä hieman saksilla leikkaamalla kulmasta kulmaan
  • Laskosta isompi siipi kolmelle laskokselle ja ompele se muutamalla pistolla yhteen keskeltä. Tee sama pienemmille siiville. Kiinnitä siivet toisiinsa keskikohdista ja lisää lopuksi helmet perhosen molempiin päihin samaa ompelulankaa käyttäen
  • Pyöristä halutessasi siipiä vielä ja viimeistele
  • Ompele lopuksi pieni hakaneula perhosen taakse

Katso myös ohje avaimenperiin.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla